چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید

  • کد خبر: ۵۰۶۲۷
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید
نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است.
نجفی | شهرآرانیوز - نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است. طرح جلد و تیتر آن با عنوان «آگاه باشید! شما تحت نظر هستید» در توصیف عصر حاضر از ترکیب «قرن نظارت» استفاده کرده است. گزارشگر نشریه بر این باور است که مفاهیمی نظیر حریم خصوصی و هویتی انسان‌ها با پایان قرن بیستم به تاریخ پیوسته است و در قرن ۲۱ و ۲ دهه‌ای که از آن سپری شده است ما وارد دوره‌ای شده ایم که حکومت‌ها با استفاده از هر ابزار و فناوری در تلاش برای نظارت بر شهروندان خود و حتی دیگر ملل برآمده اند. افزایش دسترسی به شبکه اینترنت و توسعه رایانه‌های شخصی از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو با زمینه‌های اقتصادی همراه بوده، اما ۲ عامل بر ورود حکومت‌ها و استفاده از این شبکه برای نظارت تأثیر داشته است: اول حملات تروریسی به برج‌های دوقلو که به حملات ۱۱ سپتامبر مشهور شدند و دوم ظهور چین به عنوان ابرقدرت حوزه فناوری اطلاعات که نگرانی دیگر قدرت‌های جهانی را برانگیخت. در سوی دیگر این نظارت ها، کاربران یا به عبارت دقیق‌تر ما شهروندان دیجیتال حضور داریم.
 
علاقه افراد به انتشار اطلاعات و اخبار اگرچه می‌تواند از حقوق اولیه و تثبیت شده هر شهروند باشد، گاهی به سادگی به انتشار اطلاعات طبقه بندی شده و دردسرآفرین منجر می‌شود. هرچند غول‌های دنیای فناوری اطلاعات تا حدودی سعی می‌کنند مانع این امر شوند، همین گردآوری حجم بالایی از اطلاعات کاربران و تشکیل Big Data نیز به نحوی در خدمت سیاست گذاران و تصمیم سازان جوامع قرار می‌گیرد. چنین مواردی به حاکمان برای تصویب قوانین نظارتی بیشتر برای محافظت از منافع ملی اختیارات زیادی داد تا امروزه آن‌ها از سیم کارت تلفن همراه حتی غیرهوشمند شما گرفته تا دوربین‌های تشخیص چهره در سطح معابر، پهپاد‌ها و به زودی با گسترش اینترنت اشیا، با هر آنچه در پیرامون شما هست، شما را تحت نظر بگیرند.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->