کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود روش فعال‌‌سازی بسته اینترنت رایگان (ویژه دور دوم انتخابات ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) ۵ برابر شدن ترافیک و تعداد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی طی سه سال اخیر کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) + آموزش اپل روی نمایشگرهای کشسان برای برخی از دستگاه‌هایش کار می‌کند کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۰ تیر)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید

  • کد خبر: ۵۰۶۲۷
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید
نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است.
نجفی | شهرآرانیوز - نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است. طرح جلد و تیتر آن با عنوان «آگاه باشید! شما تحت نظر هستید» در توصیف عصر حاضر از ترکیب «قرن نظارت» استفاده کرده است. گزارشگر نشریه بر این باور است که مفاهیمی نظیر حریم خصوصی و هویتی انسان‌ها با پایان قرن بیستم به تاریخ پیوسته است و در قرن ۲۱ و ۲ دهه‌ای که از آن سپری شده است ما وارد دوره‌ای شده ایم که حکومت‌ها با استفاده از هر ابزار و فناوری در تلاش برای نظارت بر شهروندان خود و حتی دیگر ملل برآمده اند. افزایش دسترسی به شبکه اینترنت و توسعه رایانه‌های شخصی از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو با زمینه‌های اقتصادی همراه بوده، اما ۲ عامل بر ورود حکومت‌ها و استفاده از این شبکه برای نظارت تأثیر داشته است: اول حملات تروریسی به برج‌های دوقلو که به حملات ۱۱ سپتامبر مشهور شدند و دوم ظهور چین به عنوان ابرقدرت حوزه فناوری اطلاعات که نگرانی دیگر قدرت‌های جهانی را برانگیخت. در سوی دیگر این نظارت ها، کاربران یا به عبارت دقیق‌تر ما شهروندان دیجیتال حضور داریم.
 
علاقه افراد به انتشار اطلاعات و اخبار اگرچه می‌تواند از حقوق اولیه و تثبیت شده هر شهروند باشد، گاهی به سادگی به انتشار اطلاعات طبقه بندی شده و دردسرآفرین منجر می‌شود. هرچند غول‌های دنیای فناوری اطلاعات تا حدودی سعی می‌کنند مانع این امر شوند، همین گردآوری حجم بالایی از اطلاعات کاربران و تشکیل Big Data نیز به نحوی در خدمت سیاست گذاران و تصمیم سازان جوامع قرار می‌گیرد. چنین مواردی به حاکمان برای تصویب قوانین نظارتی بیشتر برای محافظت از منافع ملی اختیارات زیادی داد تا امروزه آن‌ها از سیم کارت تلفن همراه حتی غیرهوشمند شما گرفته تا دوربین‌های تشخیص چهره در سطح معابر، پهپاد‌ها و به زودی با گسترش اینترنت اشیا، با هر آنچه در پیرامون شما هست، شما را تحت نظر بگیرند.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->