ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید

  • کد خبر: ۵۰۶۲۷
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
نگاهی به شماره نوامبر نشریه PC Quest | به قرن نظارت خوش آمدید
نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است.
نجفی | شهرآرانیوز - نشریه PC Quest در شماره نوامبر خود بار دیگر به سراغ سوژه امنیت و حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی رفته است. طرح جلد و تیتر آن با عنوان «آگاه باشید! شما تحت نظر هستید» در توصیف عصر حاضر از ترکیب «قرن نظارت» استفاده کرده است. گزارشگر نشریه بر این باور است که مفاهیمی نظیر حریم خصوصی و هویتی انسان‌ها با پایان قرن بیستم به تاریخ پیوسته است و در قرن ۲۱ و ۲ دهه‌ای که از آن سپری شده است ما وارد دوره‌ای شده ایم که حکومت‌ها با استفاده از هر ابزار و فناوری در تلاش برای نظارت بر شهروندان خود و حتی دیگر ملل برآمده اند. افزایش دسترسی به شبکه اینترنت و توسعه رایانه‌های شخصی از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو با زمینه‌های اقتصادی همراه بوده، اما ۲ عامل بر ورود حکومت‌ها و استفاده از این شبکه برای نظارت تأثیر داشته است: اول حملات تروریسی به برج‌های دوقلو که به حملات ۱۱ سپتامبر مشهور شدند و دوم ظهور چین به عنوان ابرقدرت حوزه فناوری اطلاعات که نگرانی دیگر قدرت‌های جهانی را برانگیخت. در سوی دیگر این نظارت ها، کاربران یا به عبارت دقیق‌تر ما شهروندان دیجیتال حضور داریم.
 
علاقه افراد به انتشار اطلاعات و اخبار اگرچه می‌تواند از حقوق اولیه و تثبیت شده هر شهروند باشد، گاهی به سادگی به انتشار اطلاعات طبقه بندی شده و دردسرآفرین منجر می‌شود. هرچند غول‌های دنیای فناوری اطلاعات تا حدودی سعی می‌کنند مانع این امر شوند، همین گردآوری حجم بالایی از اطلاعات کاربران و تشکیل Big Data نیز به نحوی در خدمت سیاست گذاران و تصمیم سازان جوامع قرار می‌گیرد. چنین مواردی به حاکمان برای تصویب قوانین نظارتی بیشتر برای محافظت از منافع ملی اختیارات زیادی داد تا امروزه آن‌ها از سیم کارت تلفن همراه حتی غیرهوشمند شما گرفته تا دوربین‌های تشخیص چهره در سطح معابر، پهپاد‌ها و به زودی با گسترش اینترنت اشیا، با هر آنچه در پیرامون شما هست، شما را تحت نظر بگیرند.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->